Wat kan u verwachten?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Van hieruit polsen we naar uw wensen, bekijken we de huidige situatie en geven we vaak al een eerste insteek. Factoren zoals niveauverschillen, de omvang van het perceel en het integreren van bijgebouwen bepalen de kostprijs van het ontwerp. Het budget van de klant blijft een leidraad tijdens de ontwerpfase.

Voorontwerp tot definitief plan

Wanneer er voldoende info is ingewonnen, wordt er een eerste ontwerp uitgewerkt. Dit wordt kosteloos aangepast tot u 100% tevreden bent. Het definitief plan moet immers een zo nauwkeurig mogelijke vertaling zijn van al uw wensen.

3D beelden

U ontvangt een grondplan, meetstaat, plantenlijst en beplantingsplan. Wij gaan graag een stukje verder en bieden u ook een 3D ontwerp aan. U kan hierdoor letterlijk eventjes door uw nieuwe tuin wandelen, nog voor deze is aangelegd.

Zoektocht

Doorheen het ganse traject begeleiden we u graag bij de keuze van de materialen. Karaktervolle bomen worden vaak samen met de klant uitgezocht op kwekerijen. Het zoeken naar de perfecte, sfeerbepalende boom is een heuse beleving en geeft veel voldoening. Ook natuursteen voor de inrichting van de zomerbar of de terrassen kiezen we graag samen met u bij gespecialiseerde leveranciers.

Realisatie

Wij kunnen uw plan, indien gewenst,  prijs-technisch uitrekenen aan de hand van onze eigen ervaren medewerkers of onderaannemers. U ontvangt een gedetailleerde en correcte offerte voor de uitvoering van de werken.