Tijdens een eerste gesprek is één van de meest voorkomende vragen: ‘Wat is de kostprijs van een tuinontwerp?

 

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Van hieruit polsen we naar uw wensen, bekijken we de huidige situatie en geven we vaak al een eerste insteek.

Factoren zoals niveauverschillen, de omvang van het perceel en het integreren van bijgebouwen bepalen de kostprijs van het ontwerp.

Wat kan u verwachten?

Het budget van de klant blijft uiteraard een leidraad tijdens de ontwerpfase.

Voorontwerp tot definitief ontwerp
Wanneer er voldoende info is ingewonnen, wordt er een eerste ontwerp gemaakt. Dit wordt verder aangepast tot u 100% tevreden bent. Aanpassingen die moeten worden uitgevoerd, zijn kosteloos. Het ontwerp moet een zo nauwkeurig mogelijke vertaling zijn van al uw wensen

3D beelden
Uw ontvangt een grondplan, meetstaat, plantenlijst en beplantingsplan. Wij gaan graag een stukje verder en bieden u ook een 3D ontwerp aan. U kan hierdoor letterlijk eventjes door uw nieuwe tuin wandelen, nog voor deze is aangelegd.

Zoektocht
Doorheen het ganse traject begeleiden we u graag bij de keuze van de materialen.
Bomen worden vaak samen met de klant uitgezocht op kwekerijen. Hiervoor zijn we snel een klein dagje samen op stap. Het zoeken naar de perfecte sfeerbepalende boom is een heuse beleving en geeft veel voldoening.
Ook natuursteen voor de inrichting van de zomerbar of de terrassen kiezen we graag samen met u bij gespecialiseerde leveranciers.

Realisatie
U bent vrij om zelf aannemers te contacteren voor de uitvoering van de werken. Uiteraard kunnen wij uw plan ook prijstechnisch uitrekenen aan de hand van onze eigen werknemers en onderaannemers. Zo ontvangt u een gedetailleerde offerte voor de gevraagde werken.
Benieuwd hoeveel uw tuinontwerp kost?
Om te weten hoeveel het kost om uw tuin te ontwerpen, maak dan vrijblijvend een afspraak of bel naar 0473 84 86 76 voor meer informatie.