Nieuw realisaties #knokke #astene #deurle #harelbeke #ieper

Nieuw realisaties #knokke #astene #deurle #harelbeke #ieper

Dag na dag wint de zon aan kracht: het voorjaar is alweer halfweg… Samen met ons team werken we aan een grote diversiteit van uitdagende projecten in zowel West- als Oost-Vlaanderen. Van karaktervol bedrijfsgroen in Waregem voor de firma Renson tot high-end residentiële projecten in Knokke, Astene, Deurle, Harelbeke en een parktuin van 1,3 hectare in Ieper.

Perfecte sfeer creëren

Verschillende van onze klanten kozen ervoor zich voor te bereiden op een prachtige zomer vol beleving in eigen tuin. Samen met hen kijken we ernaar uit om de vele bomen die we een nieuwe thuis gaven te zien uitlopen, bloeien en groeien. Heel vaak kiezen we de bomen samen met de klant uit op de kwekerij. Zo bekomen we de perfecte sfeer.

Tussen de projecten als tuinaannemer en -architect door, staan we op dit moment ook in voor de periodieke onderhoudsbeurten zodat de tuinen van onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, klaar zijn voor het nieuwe seizoen. U kan beroep doen op ons voor alle werken in de tuin, gaande van gazononderhoud, vorm-snoei, sproeiwerken en nieuwe aanplantingen.

Heeft u de overweging al gemaakt om samen te werken met een tuinaannemer of een tuinarchitect, maar u twijfelt nog? Wij komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan voor zowel voor een onderhoudsbeurt, een onderhoudscontract voor de groenzone’s rondom uw bedrijf als voor een ontwerpplan en/ of de aanleg van uw buitenruimte.

Samenwerken?

Tijdens het volledige proces – vanaf het eerste contact tot en met de oplevering – kan u rekenen op een betrokken en persoonlijke service. Na een verkennend gesprek gaan we start met het opmaken van een uniek en uitgekiend ontwerp voor uw buitenruimte, zwembad of poolhouse. Een eeuwenoud basisprincipe dat we tijdens het ontwerpproces meenemen is de ‘genius loci’ of de geest van de plek. Zo creëren we iets met een heel eigen karakter en sfeer, perfect passend bij de architectuur, bij de omgeving alsook bij u als klant.

Na de ontwerpfase kan u beroep doen op onze expertise voor de realisatie van uw project. Ons team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers staat garant voor een professionele uitvoering bij de realisatie van uw project. Wij garanderen dan ook een uitvoering binnen de overeengekomen tijd met een hoge afwerkingsgraad. Een volledige ontzorging tijdens de uitvoeringsfase streven we na bij elke realisatie. Een strakke en duidelijke planning zorgt er voor dat u louter hoeft te genieten van het stelselmatig zien evolueren van uw project.

Op zoek naar een tuinaannemer of -architect in West-Vlaanderen?
Contacteer ons voor een verkennend gesprek.

 

“If you wisely invest in beauty, it will remain with you all the days of your life.”

— Frank Lloyd